Allt eller inget av Simona Ahrnstedt

Jag har läst flera böcker av författarinnan Simona Ahrnstedt. Hennes böcker får mig att må bra samtidigt som jag kan se likheter i mångas liv.

Boken Allt eller inget handlar om karriär, personlig styrka och kärlek. Jag gillade verkligen boken och har rekommenderat den till många som tycker om samma litteratur som jag.

Den kvinnliga personen i boken är inte helt nöjd med livet även om hon tycker om sitt arbete som copywriter på en liten reklambyrå. Hon gör allt för att passa in både på jobbet och som privatperson.

Mannen i romanen är värstingen från förorten som klättrat i karriären och kommit till toppen inom sitt område. Han har blivit känd för sina järnnypor och verkar inte sky några medel för att nå sina mål.

En kväll möts de två på en bar, hon blir mer och mer berusad och gör närmanden. Han tycker att hon är trevlig och snygg, han blir trots hennes berusning intresserad.

Morgonen efter är hon fortfarande berusad men bestämmer sig för att gå till jobbet för att träffa företagets nya chef som visar sig vara mannen från baren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s