2013 var ett fint år

Det är flera år från förr som jag minns med glädje. 2013 är ett av dem. Nostalgi är ett trevligt ord och jag tycker om att titta tillbaka på livet före nu. Jag har tänkt att jag ska berätta lite då och då om hur jag hade det förr.

När vi ville ha lite förfriskningar blev det oftast ett glas vin till mig och ett glas öl till honom. Numera har jag lärt mig att tycka om ett glas öl för att släcka törsten när det är varmt.

2013-05-24 16.50.30

Det hände ofta att vi satt på balkongen och drack var sitt glas vin och åt goda bakverk. Det var inte så mycket sol på vår balkong men någon timma varje sommardag tog vi chansen att sitta där och njuta.

2012-06-06 17.51.10

Det året hade jag lite längre hår än jag har nu. Under den tiden vi arbetade fixade jag håret varje morgon. Senare samma år gick vi i pension och reste jorden runt.

2013-09-07 10.17.53

Vi reste till England och deltog i ett trettioårskalas. Vi var den enda som inte var i trettioårsåldern, men vi hade roligt och Brighton är en trevlig ort.

2015-10-09 15.46.11 HDR

Snart skriver jag om ett annat trevligt år i mitt liv.

 

 

2 reaktioner till “2013 var ett fint år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s